21世紀の語学教育、キャリア教育を提供します

GREGG NEWS

2020年度入学式の中止について

新型コロナウイルスの感染拡大に伴い、4月9日(木)9:30~予定されていた入学式ですが、慎重な協議の結果【中止】と致します。

入学を迎えられる新入生の皆様、ご家族のお気持ちを思うと、誠に残念ではありますが、感染のリスクを回避するため、この度の判断に至りました。

グレッグ外語専門学校にはミッションがあります。

教育を提供し、皆様の健康と安全を確保する場を提供することです。

新入生の皆様が、安心して新たな学校生活をスタートできるよう、円滑な教育・研究環境を整えてまいります。

刻々と変化する状況に対応するため、最新情報はHP・ Twitter を活用してまいります。大変残念ですが、皆様のご理解とご協力を頂きますようお願い致します。

グレッグ外語専門学校

理事長 吉岡 公珠

Cancellation of the Entrance Ceremony for the 2020 academic year

Due to the spread of the new coronavirus (Covid-19) infection, after careful discussion the entrance ceremony scheduled to be held from 9:30 on Thursday April 9th will be cancelled.

We are very sorry to disappoint the new students and their families, but we have made this decision to reduce the risk of infection.

Gregg International College has a mission.

We provide education and a place to ensure the health and safety of our students and employees.

We will create a smooth educational and research environment so that all new students can begin school life with peace of mind.

In addition, to allow us to flexibly respond to the ever-changing situation, we will be using our website (http://www.gregg.ac.jp/news/) and Twitter to share the latest information.

We are very sorry, but we appreciate your understanding and cooperation

Gregg International College

Chairman: Koju Yoshioka